keskiviikko 31. elokuuta 2016

eMentorin esittelyvideo

eMentorin esittelyvideo - Päivi Dahl

Kesän tehtäviin kuului esittelyvideon tekeminen itsestä. Kyseessä oli siis saada aikaan aktoreille mielenkiintoista katsottavaa ja toisaalta taas piti laittaa itsensä likoon ja venyä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Tuumasta toimeen tapahtui siten, että suunnittelin ja mietin mitä haluan itsestäni kertoa. Millaista työtä teen, mikä on oma työkokemushistoria, millainen koulutustausta minulla on. Toisaalta halusin myös hieman kertoa omasta harrastuksesta, jonka kautta olen saanut uusia kokemuksia, joita voin hyödyntää eMentoroinnissa.

eMentorointi = Kokemusten vaihtoa, digitaalisuutta, oppimista, tukemista.

Tein kuvauksen kauniina kesäpäivänä, istuin mukavasti aurinkotuolissa ja kerroin kännykkäkameralle asiani. Kesän aikana leikkasin videon ja lisäsin sinne valokuvia asiasta toiseen siirtymiseen. Musiikki on otettu Free Music Archivesta. Koko video on toteutettu Moviemakerilla.

MP4-tiedostosta tuli niin suuri, ettei se istunut suoraan koulun Moodlen palautusalustalle. Siksipä valitsin ryhmätehtävän loppuraportissa käyttämämme SWay-ohjelman ja tein uuden esityksen, johon sain videon mutkitta mahtumaan. Tässä kuitenkin on havaittavissa videon laadun "pehmeneminen", kun se ei ole alkulähteestä suoraan katsottavissa.

Ja tässä se on katsottavissa julkisesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti